Tanden witten

Wittere tanden in slechts één uur!

PIJNLOOS EN VEILIG

Iedereen wil een stralende lach. De uiterlijke verzorging is completer door wittere tanden. Er is een veilige en pijnloze tandbleekgel zonder waterstofperoxide. Deze gel werkt met het natuurlijke preparaat Natrium (zout). Het is geschikt voor iedereen met een gezond tandvlees.

Het is absoluut pijnloos en beschadigt het tandglazuur niet. Het is niet schadelijker voor je gebit dan het drinken van een glas jus d’orange. De tanden kunnen gemiddeld 4 tinten witter worden. Dit is ook afhankelijk van hoe wit jouw eigen melktanden geweest zijn.

€ 110.00 / 50 min.

DE BEHANDELING

De blauwe led lamp zet in samenwerking met de gel het proces in gang! Het wordt beter door het tandglazuur geabsorbeerd. De behandeling is 2 keer 25 minuten. Alle koffie-, thee- en wijnaanslag wordt verwijderd. Het bleekt de tanden niet, maar het zorgt wel voor een opfrisbeurt.

Na een behandeling zou je 12 uur lang zo weinig mogelijk kleurstoffen tot je moeten nemen. Alleen witte voedingsstoffen zijn toegestaan, zoals rijst, kip, witte vis en water. Dit voor een optimaal resultaat van de behandeling.

Gemiddeld is het aan te raden om dit twee keer per jaar toe te passen als onderhoud.