Microneeding

De Dermica Pen

WAT IS MICRONEEDLING

Een ander huidverbeteringsmethode op het gebied van acnelittekens, fijne lijntjes, diverse pigmentatieproblemen en kaalheid is de Dermica Microneedling Pen. De huid wordt in diepte vernieuwd en verfraaid zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De Dermica Pen is zo geavanceerd, dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen en de lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden. In de pen zitten elf minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijk herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei- en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Deze stoffen zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing. Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden.

De pen is niet alleen geschikt om fijne lijntjes in het gezicht mee te behandelen, maar biedt ook de perfecte oplossing voor onder meer diverse pigmentatieproblemen, onderkin, brandwonden, striae en zwangerschapsstriemen.

DE BEHANDELING

Een behandeling bestaat uit drie stappen. Eerst wordt de huid behandeld met de Dermica Pen en daarna mag het tot rust komen onder de ELT-collageenlamp. Op deze manier krijgen de huidcellen extra energie om collageen en elastine aan te maken. Verder wordt het proces ondersteund door de suppleties van LavieSage. Het zijn als het ware de bouwstoffen voor de cellen. Op deze manier werken we niet alleen aan de buitenkant, maar ook van binnenuit aan een stralende en gezonde huid.

Het natuurlijke herstelproces dat op gang wordt gebracht is een stapsgewijs proces dat tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Het aantal te volgen behandelingen hangt af van de leeftijd, huidconditie en behandelindicatie. Voor een optimaal resultaat is het van belang om de behandeling, die maandelijks plaatsvindt, in kuurvorm te ondergaan.

Met de Demica Microneedling Pen bereiken we dezelfde resultaten als een laser, alleen is de behandeling met de Demica Microneedling Pen veel huidvriendelijker!

Tarieven

Gelaat Needling +ELT

75 minuten.

€ 185,00

Hoofdhuid Needling +ELT

30 minuten.

€ 157,50

Striae Needling

60 minuten.

€ 157,50