Huidvernieuwing

UNIEKE COMBINATIE

NEODERMA bestaat al meer dan 25 jaar en de producten en behandelingen van NEODERMA zijn in 2017 vernieuwd en zijn verfijnd. De producten zijn luchtdicht en lichtdicht geworden waardoor het geen het langer en beter houdbaar is. De Bio-peeling is tevens weer vernieuwd in 2020 met twee nieuwe varianten, Bio-peeling Earth en de Bio-peeling Floret.  Earth is voor elke huidtype en Floret voor de zeer gevoelige huid. 

Ze zijn gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met uiterst moderne productietechnieken. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten.

De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, vaseline, paraffinen, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen. Neoderma is dierproefvrij.

NEODERMA BIO PEELING

De Bio-Peeling – de unieke biologische peeling van NEODERMA- is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief voor de huid. De NEODERMA Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

De Bio-Peeling biedt oplossingen voor huidproblemen als:

– acne en vette huid – rosacea – couperose – pigmentvlekken en levervlekken – littekens – grove porien – striae – rimpels – preventief ant-aging of het behouden van een goede huidconditie