PRX-T33

Skin Booster met anti-aging formule

PRX-T33 No-needle biorevitalisatie is een nieuwe unieke formule. Het werkt anders dan een peeling.

DE BEHANDELING

De gepatenteerde formule, een combinatie TCA met waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost. 

Skin Booster revitaliseert de huid van binnenuit; na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger aan en het helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

Anti-aging formule: voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No Needle Biorevitalisatie een optimaal effect in kuurverband.

Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden. De behandeling kan na 7 dagen weer herhaald worden.

HOE WERKT HET

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. De stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende bio revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Een belangrijke voorwaarde voor huidige cliënten!

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA en H2O2 in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

VOOR THUIS

Voor thuisgebruik krijg je een minikit mee om de huid een week lang te kunnen behandelen, zodat het effect van de behandeling versterkt en verlengd wordt.

De behandeling wordt afgesloten met ELT collageenlamp om de huid te kalmeren en het aanmaak van collageen te stimuleren. Deze behandeling wordt tevens gecombineerd met de microneedling.

Wangstructuur voor

Wangstructuur voor

Wangstructuur voor

Wangstructuur voor

PRX Voor

PRX Voor

PRX Na

PRX Na

PRX-T33 + ELT | 60 min. | 125,50

PRX-T33 + Needling + ELT | 75 min. | 169,50