Facials

Facials by SHAR

Bij jouw eerste bezoek aan salon starten we met een intake: een huidanalyse, lifestyle check en een advies plus plan van aanpak om jouw huid in topconditie te krijgen! Ons gezamenlijk doel is te werken aan jouw droomhuid door middel van huidverbeterende behandelingen, ondersteuning van binnenuit en de juiste producten voor homecare.

Neo Sense

Een kalmerende behandeling voor de meest gevoelige huid, waarbij roodheid vermindert. Het is een huidverbeterende en ontspannende behandeling in één en de behandling wordt afgesloten met een algenmasker. 

€ 104,00

Detox Energie

75 min | 107,50
Een behandeling om de huid nieuw leven in te blazen en haar te helpen zich in alle omstandigheden te beschermen tegen de schadelijke effecten van omgevingsfactoren. De huid is direct voorzien van een glow en ziet er weer stalend uit. Deze behandeling is zeer geschikt voor de vermoeide huid, de rokershuid en een huid die een boost kan gebruiken. 

€ 107,50

Jeunesse

75 min | 104,00
Een verjongende behandeling om de huid te verbeteren door middel van pincement en bindweefselmassage. De behandeling wordt afgesloten met een algen-klei masker. Geschikt voor een huid die versteviging nodig heeft en voor beginnende lijntjes.

€ 104,00

Hydra Intensif

75 min | 104,00
Voor de vochtarme en eczeemhuid. Een intensieve vochtbehandeling met onder andere arganolie om de huid te hydrateren inclusief een drukpunt massage van het gelaat en een huidverbeterende massage. De huid voelt direct soepel en zacht aan. 

€ 104,00

Glycol

45 min | 61,00

Voor een huid met hier en daar onzuiverheden vertoont. De behandeling heeft een mooi gladmakend resultaat. Een scrub en dieptereinger vooraf en vervolgens een glycolzuur behandeling van maximaal 15 minuten. 

€ 61,00

Huidverbetering SOTHYS

special | 60 min | varieert


SOTHYS heeft elk half jaar een speciale behandeling om je huid voor te bereiden op het komende seizoen. Met twee nieuwe geurcombinaties om je huid te hydateren en te voeden en inclusief een thuisproduct naar keuze. Bekijk de special

€ 112,00

Reinigende behandeling

60 min | 76,00

Deze behandeling bestaat uit een intensieve reiniging van de huid, vrij maken van onzuiverheden, een ontspannende massage en afsluitend een voedend masker.

€ 76,00

ELT BEAUTY ANGEL

Voor het optimaliseren van je behandeling kunnen al deze bovengenoemde behandelingen gecombineerd worden met de ELT Beauty Angel. Voor een betere hydratatie, huidherstel, doorbloeding, stimulering van collageen en elastine vezels, het verminderen van pigmentvlekken en het verfijnen van de poriën. ( ELT 15 minuten 25,50)

Bio Peeling Earth + Elt

75 min | 130,00
Bio-Peeling op basis van algen om de huid te vernieuwen in 10 dagen. Toe te passen voor acne, rosacea, overmatige pigmentatie, rimpels en littekens.

€ 130,00

Bio Peeling Floret + Elt

Deze algenpeeling is voor de extreem gevoelige, dunne en couperose huid. 

€ 130,00