Over Shar

Aandacht voor jou en je huid

Wil jij je huid laten stralen en je huidwens realiseren door tips mee te krijgen over je voeding en je lifestyle? Dan wil ik jou daarbij graag helpen. Een mooie huid begint van binnenuit.

Met de juiste behandelingen, producten voor binnenuit werken we samen aan je mooie huid zodat je helemaal kunt stralen. Het hoeft niet langer een droom te zijn, stop met dromen en straal vandaag. Om jou van kwaliteit te kunnen voorzien volg ik regelmatig trainingen en blijf ik up to date.

Sharareh Farmani

Sharareh Farmani

Mijn naam is  Sharareh Farmani en woon sinds mijn 12e in Nederland. Van origine ben ik Iraanse. Ik heb een passie voor het behouden van de natuurlijke schoonheid en voor het hardlopen. Mijn passie voor de schoonheid is ontstaan na de HBO opleiding Leisure Management.

Nadat ik een aantal jaar aan het werk ben geweest, heb ik meerdere routes afgelegd om me te verdiepen in dit vak. Eerst een thuisstudie parfumerie, masters visagie op de Mieke Petiet, werkzaam geweest in de parfumeriezaken en vervolgens als reizend beautyconsulente. Als laatste stap de opleiding schoonheidsspecialiste plus de specialisaties afgerond en mijn passie achterna gegaan. Sinds september 2012 ben ik in mijn salon SHAR in Leeuwarden begonnen.

SHAR is een droom die uitgekomen is. Mijn passie en mijn kennis met jou delen en ervoor zorgen dat jij gaat stralen!

Locatie

Rengerslaan 1
8917 DD Leeuwarden

Locatie

(+31) 6 194 70 770

Stuur een bericht

info@sharskincarebeauty.nl
Whatsapp: 06 194 70 770
Contactformulier