Acne en Rosacea

Shar’s aanpak tegen acne en rosacea

Acne en Rosacea kunnen meerdere oorzaken hebben en door middel van een intake breng ik de oorzaak van deze huidaandoeningen in kaart. De behandelingen die ingezet kunnen worden, zijn afhankelijk van de huidwens.

Zijn het onstekingen, is het rest-acne of heb je last van acne littekens? Na de intake wordt er bepaald welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huidtype en huidwens.

MATIGE ONTSTEKINGEN

Indien je last hebt van matige ontstekingen in je gezicht of op andere delen van je lichaam, zijn de behandelingen van NEODERMAde Bio-Peeling en de Bio Peeling Light (voor de gevoelige huid), zeer geschikt om mooie resultaten mee te boeken.

Deze biologische peeling is een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Het is niet agressief. Het bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Het is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als voor mannen als ook voor de donker getinte huid. De Bio-peeling behandeling werkt ook preventief, eenmalig toe te passen of als een kuur. Deze peeling zorgt voor een mooiere huid in 10 dagen en het geeft een lichte schilfering. De huid is de eerste dag rood en de huid tintelt de eerste twee dagen. Na 1 week is de huid volledig hersteld.

De ELT Collageenlamp zorgt na de behandeling voor een beter herstel en voor hydratatie. Lees meer over de ELT Collageenlamp

HEFTIGE ONTSTEKINGEN

Voor heftige ontstekingen, restacne en acnelittens is het advies VI Peel om de huid volledig te vernieuwen. Een chemsiche peeling waarbij de huid zich volledig vernieuwt in 1 week en dus volledige schilfering. De behandeling wordt in salon uitgevoerd en na een aantal uur brengt de klant zelf een aantal exfoilerende doekjes aan om de schilfering te stimuleren. Lees meer over onze VI Peel behandeling.

“De Bio Peeling is een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Het bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid”

MICRONEEDLING

Microneedling is ook een behandeling voor de restacne, waarbij door middel van fijne naalden de collageen-elastine vezels gestimuleerd worden om de huid te vernieuwen. De huid wordt rood na de behandeling, maar de roodheid neemt na twee dagen af en de huid is volledig hersteld na 2 weken. Na de needling, wordt de huid weer gekalmeerd onder de Elt-lamp met een collageen-hydaterend masker Een kuur is aan te raden van 3 tot 6 behandelingen. Lees meer over onze Microneedling behandeling

NUTRICOSMETICS

Om een optimaal resultaat te bereiken bij een behandeling is het sterk aan te raden om de nutriënten van LavieSage ernaast te gebruiken. De producten van LavieSage werken aan huidverbetering van binnenuit.

SkinClear: Ondersteunt de lever bij het ontgiftingsproces. De ingrediënten van SkinClear ondersteunen de stofwisseling zodanig, dat de afvoer van afvalstoffen via de reguliere weg wordt geoptimaliseerd. Op deze wijze kunnen de reinigingsorganen optimaal functioneren en zullen er minder afvalstoffen via de huid worden verwijderd. Sommige afvalstoffen hebben een ontstekingsbevorderende werking; daarom wil het lichaam ze ook graag kwijt.

SkinSecure: krilolie! Het groot aandeel aan omega-3 vetten in Skinsecure helpt de cellen te voeden met optimale vetten. Hierdoor zijn ze veel weerbaarder tegen ontstekingen.

Detox and Mask: Zowel uitwendig als masker en inwendig als detox! Dit is een product om lichaam en huid door middel van een speciaal, uniek en volledig natuurlijk mineralencomplex zeer goed en diep te reinigen, maar zonder gebruik van chemische stoffen. Het reinigt de huid en ontzuurt het lichaam.

Lees meer over Laviesage Nutricosmetics

Bio-Peeling Light + Elt

€ 130,00 / 105 min.

€ 130,00

Bio-Peeling + Elt

€ 130,00 / 105 min.

€ 130,00

Microneedling + Elt

€ 185,00 / 90 min.

€ 185,00

VI Peel

€ 280,00 / 75 min.

€ 280,00