Shar's blog

nieuws en tips uit de salon...

Gisteren was er een Materclass georganiseerd vanuit Sothys in Beauty Cube Almere. Er was ook een dermatoloog aanwezig en hij benadrukte hoe belangrijk het is om je zonnecrème het hele jaar door te gebruiken. De uv-stralingen zijn altijd aanwezig en je zonnecrème blijft je ant-aging nummer één. 

Vorige week heb ik een Medisch Masterclass mogen bijwonen in Italië. Ik ben als vertegenwoordigster van Sure Medical Nederland naar Trietse gegaan naar WIQO waar de PRX behandeling vandaan komt. Ik heb Dr. Catellana mogen ontmoeten de oprichtster van PRX. 
Als kers op de taart heb ik een officiële certificaat in ontvangst mogen nemen als ambassadeur van WIQO. Tevens ben ik door het Nederlands bedrijf Sure Medical als partner benoemd tot center of excellence voor de schoonheidsspecialisten. 

De maand februari is eindelijk bijna voorbij. De dagen worden langer en warmer. Licht doet iedereen goed. Zo krijgen we ook meer energie om meer op te ruimen en een lente schoonmaak te houden. Dat geldt ook voor ons lichaam. Een goede reiniging van binnnenuit om je energieker en fitter te voelen. Drie weken geleden heb ik een detox gedaan en ik heb mijn darmen in 11 dagen schoongemaakt en doordat de spijsvertering op een lager pitje zit kunnen de andere organen ook ontgiften. Laviesage biedt een programma om het stap voor stap te volgen. Het is een kit met suplementen, een receptenboekje, een boodschappenlijst en oa zakjes voor in je smoothies. 
Als jij je fitter wil voelen is dit een hele mooie methode en om een aantal kilo's kwijt te raken. Stuur me gerust een bericht als je ook enthousiast bent. 

Liefs Shar 

Op 4 oktober was het 10 jarig jublieum van de salon. Ontzettend blij met deze mijlpaal en dat samen met jullie bereikt te hebben. Bedankt voor jullie vertrouwen. 10 jaar geleden begon ik de salon met slechts één missie, om de beste versie van jullie naar boven te halen. 

Er is onder andere een winactie geweest op instagram en 10 dagen lang geef ik dagelijks skincaretips op social media, zowel op Instagram als op Facebook. 

Het is weer september. Dat betekent de R in de maand. Regen, kou en hopelijk blijft de zon schijnen. De huid zal weer wat te verduren hebben met de kou en nu de verwarming weer aan gaat. Bij een nieuw seizoen hoort weer een nieuwe behandeling. Deze keer is het een combinatie van sinaasappel met gojibessen. Het ruikt aangenaam en het zorgt voor het voeden en het hydarteren van de huid. Deze behandeling van Sothys is limited en je krijgt een product kado.