Meer dan een perfecte look

100% ZUIVERE MINERALEN

Iedereen wil graag een mooie huid hebben en er goed uitzien, maar de poriën zo min mogelijk verstoppen. beMineral makeup biedt meer dan een perfecte, natuurlijke look. Het is prachtige makeup met puur alleen mineralen.

De producten van beMineral bevatten de natuurlijke 100% zuivere mineralen, mica, ijzeroxide en titaniumdioxide en zijn geheel vrij van chemicaliën, conserveringsmiddelen, geurstoffen, wax, olie, en/of talk. Hierdoor zijn de producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Titaniumdioxide biedt naast de unieke, verzorgende eigenschappen een spf 15, waardoor de huid beschermd wordt tegen de schadelijke invloeden van uv A- en uv B straling.
De mineralen zijn waterafstotend, makkelijk aan te brengen en het blijft gedurende de dag goed zitten. Zeer geschikt voor de warme zomermaanden.

HOMEKITS EN WORKSHOPS

beMienral is geschikt voor de meest gevoelige huid en/of voor de vette acne huid. Doordat het de poriën niet verstopt, zorgt het daadwerkelijk voor huidverbetering. Hierdoor kun je gerust de mineralen het hele jaar door gebruiken.

Om kennis te maken met beMineral is er een prachtige Start Today Kit om er direct mee aan de slag te gaan. Een poederfoundation, een kwast en een highlighter om een mooie basis te creëren.

Wil je leren hoe je zelf je make-up het mooiste kunt aanbrengen en welke kleuren het beste bij je passen? Meld je dan aan voor een gezellige avond workshop make-up!