De liefde voor de huid komt van twee kanten

LAVIESAGE NUTRICOSMETICS

Een mooie huid betekent een gezond lichaam. LavieSage zijn natuurlijke huidsupplementen die de huid op een natuurlijke manier beschermen. Het zijn multivitaminen voor je lichaam die gelijk als bouwstof dienen voor je huid. Via de binnenzijde willen we de huid verbeteren.

Het zijn kwalitatief hoogwaardige werkstoffen die in het product bewerkt zijn. LavieSage kies dan ook voor zoveel mogelijk natuurlijke en huidspecifieke ingrediënten met voldoende dosering, zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik.

TÉADORO

LavieSage heeft naast de huidsupplementen en gezondheidslijn, een vijftal theesoorten die ontwikkeld zijn in samenwerking met Nederlands Kampioen theesommelier Karliin Dapper.
De bijzondere collectie thee-, kruiden- en specerijenmelanges van Téadoro zijn niet alleen erg lekker en ontspannend, maar ze leveren ook buitengewoon een waardevolle bijdrage aan het welzijn van lichaam, geest en huid.  De Téadoro theepakketten zijn in de salon verkrijgbaar en ook erg leuk om iemand mee te verrassen als geschenk!

GERICHT OP ELKE HUIDWENS

Per huidwens en huidklacht kan er gekeken worden welke producten het meest geschikt zijn om een doel te bereiken. Zo zijn er producten voor de huidbescherming, huidopbouw, ontstekingsklachten en een gezondheidslijn. Tijdens de intake bespreken we wat het juiste product voor jou is.